Makkelijk afvallen met een bioHCG kuur

BioHCG is een is een vloeistof met daarin de frequenties van het HCG hormoon verwerkt. Het HCG hormoon wordt aangemaakt door zwangere vrouwen en zorgt ervoor dat reserve voorraden vet aangesproken worden. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk dat ondervoede zwangere vrouwen toch van een gezonde baby bevallen.
Doordat het HCG-hormoon de hersenen aanstuurt om vetvoorraden te gaan verbranden, is het grote voordeel dan ook dat juist het vet van probleemplaatsen (buik, billen, benen) wordt verteerd. Binnen 24 dagen worden dan ook uitzonderlijke resultaten behaald.

Hoe werkt de bioHCG kuur?

De kuur duurt 24 dagen en bestaat dus uit 24 ampullen met bioHCG. Doordat het bioHCG de hersenen stimuleert om vet te verbranden heb je nog weinig behoefte aan andere voeding. Uiteraard is het wel belangrijk om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Vandaar dat bij het pakket ook een recepten boek wordt geleverd, met daarin de recepten die tijdens de kuur gegeten kunnen worden. Deze recepten bestaan uit verse groenten, vlees, vis en kip en niet te veel uit potjes en zakjes. Dus absoluut geen ééntonige shakes en repen! De recepten zijn praktisch vet- en koolhydraatvrij en gebaseerd op 500 kilocalorieën. De overige energie haalt de bioHCG uit uw vetreserves en daardoor valt u af.

BioHCG is zowel voor mannen als vrouwen geschikt en gemiddeld verliest men per kuur tussen 10 en 12% van het lichaamsgewicht. Mannen vallen met deze kuur vaak iets meer af dan vrouwen. Het is belangrijk om tijdens de kuur, net als bij andere diëten, voldoende water te drinken. Water is namelijk belangrijk voor de afvoer van afvalstoffen.
Het is mogelijk om na het volgen van een kuur nog een tweede kuur te nemen.

Risico's en bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen bekend.