Easy Diet App: Voor snel en makkelijk afvallen

boodschappen makkelijk afvallen appsnel en makkelijk afvallen appDe Easy Diet App laat je snel en gemakkelijk afvallen. De Easy Diet App werkt eenvoudig. Je eet per dag wat de app je voorschrijft en je hoeft geen moeilijke maaltijden te maken waar je een 'chef kok' voor moet zijn. Met de shoppinglist is het gemakkelijk boodschappen doen want je hebt geen papieren boodschappenlijstjes meer nodig, je koopt precies wat je nodig hebt voor het geselecteerde dieetplan.

De app bevat een gratis 3 dagen dieetplan, handige wizard, dagmenu, boodschappenlijstje en een Twitter toepassing waarmee je je vrienden laat weten dat je bent gestart met afvallen. Voor extra dieetplannen betaal je een klein bedrag, maar dan kun je ze ook oneindig gebruiken. Er zijn geen dure abonnementen nodig en boodschappen voor het dieet doe je gewoon in de supermarkt. Dure boeken, eiwitshakes of pillen zijn niet aan de orde en de dieetplannen maken alleen gebruik van natuurlijke producten. Toe aan een nieuw dieetplan? Met een druk op de knop staat hij op je mobieltje.

Waarom deze applicatie?

Het idee voor de Easy Diet app is ontstaan uit de ervaring met het volgen van een dieet van een bekende Nederlandse diëtiste... Een voorgeschreven dieetplan werkt uitstekend, maar dat boek van Sonja lag altijd ergens in huis waar het niet te vinden was. Verder was het niet handig om het boek mee te nemen naar werk en tenslotte was het vaak niet duidelijk in welke week van het dieet je bezig bent.

Het dieetplan van een inmiddels bekende dokter, werd ook als te moeilijk ervaren. Daarbij komt dat je de voorgeschreven maaltijden van die dag pas dezelfde ochtend per mail krijgt, hoe je dan de ingrediënten tijdig in huis moet halen is mij een raadsel... Concluderend: de bestaande dieetplannen vond ik te moeilijk en waren niet altijd of tijdig beschikbaar. Oftewel: tijd voor een eenvoudig, mobiel en snel dieetplan: de Easy Diet App.

Hoe werkt de applicatie?

Een demonstratiefilmpje van deze applicatie kun je vinden op YouTube.