Nieuw Power Slim center in Malden, Stralend.nu

Dora Batelaan Power Slim afslank coachIn Malden is het nieuwe Power Slim center Stralend.nu geopend. Dora Batelaan, de Power Slim coach, vertelt; 
Het idee achter Stralend.nu is dat iedereen er stralend uit kan zien. Die stap moet iedereen wel zelf zetten. Maar, ik wil deze stap graag wat makkelijker maken en ben daarom een center begonnen met het idee dat het NU kan, stralend.nu. 
En dan zowel Stralend van binnen als van buiten. Als je goed in je vel zit, straal je en als je er goed uitziet geeft dat een nog Stralender effect. Ik hoop dat ik met Stralend.nu mensen kan helpen (weer) te stralen!

U kunt bij Stralend.nu onder andere terecht voor:

 • Het Power Slim afslankprogramma.
  Dit is afvallen onder deskundige persoonlijke begeleiding. Regelmatig is Power Slim op TV te zien en ook in de Beau Monde worden een aantal mensen gevolgd die het Power Slim afslankprogram- ma volgen.
 • Permanente ontharing.
  Met permanente ontharing zegt u gedag tegen het oneindig scheren en harsen. Ontharing via de lichtflits techniek is uitermate veilig en honderden haren kunnen in een fractie van een seconde voor altijd verwijderd worden.
  In tegenstelling tot hars of electrische epilators kan met deze techniek echt permanente verwijde- ring van haren bereikt worden. Onze behandeling is effectief, veilig en heeft absoluut geen schade- lijke bijeffecten. Het geeft een prachtig glad resultaat en is geschikt voor alle huidtypen. Zowel een lichte als donkere huid kunnen behandeld worden.
 • Tattoages verwijderen.
  Uw tatoeage wordt behandeld door middel van het bewegen van een laser net boven de huid van uw tatoeage. Hierbij worden korte laserpulsen op uw huid "geschoten" in de juiste dieptelaag van de huid, daar waar de inkt van de tatoeage zich bevindt. Door de laserbehandeling zijn de inktdeel- tjes vernietigd en zo klein geworden dat deze door het bloed kunnen worden opgenomen en in het systeem van uw lichaam worden afgevoerd.

Neem eens een kijkje in mijn salon of maak geheel vrijblijvend een afspraak. Bekijk onze website www.stralend.nu of mail mij op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Google ads